Техномаркет - MUHLER WD30 АПАРАТ ЗА ВОДА

MUHLER WD30 АПАРАТ ЗА ВОДА

-33%

Производител: MUHLER
Шифра: 29288695
Достапност: залиха
Редовна Цена:
8,999 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

АВТОМАТ ЗА ВОДА ТОПЛА И ЛАДНА ВОДА ЛАДЕЊЕ НА КОМПРЕСОРОТ ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК РЕЗЕРВОАР ЗА ЛАДНА ВОДА 3 Л, КАПАЦИТЕТ ЗА ЛАДЕЊЕ 2 Л / ЧАС, 5-10 ℃ РЕЗЕРВОАР ЗА ТОПЛА ВОДА 0,8 ЛИТРИ КАПАЦИТЕТ ЗА ГРЕЕЊЕ 5 ЛИТРИ / ЧАС, 85-95 ℃" МОЌНОСТ 550 W, 230V / 50HZ

Слични производи