Техномаркет - COLOSSUS CSS5004 ФРИТЕЗА

COLOSSUS CSS5004 ФРИТЕЗА

-33%

Производител: COLOSSUS
Шифра: 29288722
Достапност: залиха
Редовна Цена:
5,999 ден.

SMART цена:
3,999 ден.

ПРЖЕЊЕ И ГОТВЕЊЕ БЕЗ МАСЛО БЕЗБЕДНОСЕН МЕХАНИЗАМ ЗА ВРЕМЕ НА РАБОТАТА (ПРЕСТАНОК НА РАБОТА КОГА Е ИЗВАДЕН САДОТ) ОДВОЈЛИВА РЕШЕТКА ОД ТЕФЛОН – ЛЕСНА ЗА ЧИСТЕЊЕ МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ 1000W ВОЛУМЕН НА САДОТ 2Л РЕШЕТКАСТ САД ЗА ХРАНА ТАЈМЕР 30 МИН ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА ТЕМПЕРАТУРА НА ПЕЧЕЊЕ ОД 80-200 СТЕПЕНИ ИНДИКАТОРСКО СВЕТЛО ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ РАЧКА ИЗОЛИРАНА ОД ТОПЛИНА

Слични производи