Техномаркет - COLOSSUS CSS6674 ВЕНТИЛАТОР

COLOSSUS CSS6674 ВЕНТИЛАТОР


Производител: COLOSSUS
Шифра: 29288743
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,199 ден.

SMART цена:
999 ден.

5 ЛОПАТКИ / ПРОПЕЛЕРИ ГЛАВНИТЕ ДЕЛОВИ СЕ ИЗРАБОТЕНИ ОД СПЕЦИЈАЛНА, НОВА ABS ИНЖЕНЕРСКА ПЛАСТИКА СО ДОБРА ФЛЕКСИБИЛНОСТ МОЌНОСТ 16W ДИЈАМЕТАР 50 СМ ПРИЛАГОДЛИВА ГЛАВА (НАГОРЕ-НАДОЛУ ПОЗИЦИЈА) ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА: НАЈНИСКА ПОЗИЦИЈА ПРИБЛИЖНО 72 СМ, НАЈВИСОКА ПОЗИЦИЈА ПРИБЛИЖНО 102СМ ПРЕКИНУВАЧ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ ИМА МОТОР ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ И ДВОЈНА СТРУКТУРА НА СТАРТУВАЊЕ НИСКО НИВО НА БУЧАВА

Слични производи