Техномаркет - SAMSUNG RS-68A8840WW/EZ

SAMSUNG RS-68A8840WW/EZ


Производител: SAMSUNG
Шифра: 29292479
Достапност: залиха
Редовна Цена:
104,999 ден.

SMART цена:
78,990 ден.

КОМБИНИРАН SIDE BY SIDE ФРИЖИДЕР ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ 609Л КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 402Л КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 207Л TOTAL NO FROST MULTI FLOW ТЕХНОЛОГИЈА (СТРУЕЊЕ НА ЛАДЕН ВОЗДУХ ОД ПОВЕЌЕ ИЗВОРИ) TWIN COOLING PLUS ЗАСЕБЕН СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ НА ЛАДИЛНИКОТ И ЗАМРЗНУВАЧОТ ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР КОМПРЕСОР LED ДИСПЛЕЈ АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА НА ВРATA ЗОНА НА ЛАДЕЊЕ - COOLSELECT ZONA СТУДЕН ОДДЕЛ ЗА СВЕЖ ЗЕЛЕНЧУК - CHILL COMPARTMENT 4 ПОЛИЦИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО 2 ФИОКИ ЗА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ 5 ПРЕГРАДИ ВО ВРАТАТА ПОЛИЦА ЗА ЈАЈЦА ПОЛИЦА ЗА ВИНО ПОЛИЦА ЗА ГАЛОН ЛЕДОМАТ 3 ПОЛИЦИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ 3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ 2 ПРЕГРАДИ ВО ВРАТАТА LED ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ ГАС ЗА РАЗЛАДУВАЊЕ R-600A БОЈА БЕЛА ДИМЕНЗИИ 1.789 X 912 X 716MM

Слични производи