Техномаркет - ELECTROLUX LMS-4253TMX ВГР. МИКРОПЕЧКА

ELECTROLUX LMS-4253TMX ВГР. МИКРОПЕЧКА


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 29292596
Достапност: залиха
Редовна Цена:
30,999 ден.

SMART цена:
26,990 ден.

МИКРОПЕЧКА ЗА ВГРАДУВАЊЕ МОЌНОСТ 900W МОЌНОСТ НА ГРИЛОТ 1000W АВТОМАТСКИ ПРОГРАМИ ПО ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ 25л УПРАВУВАЊЕ НА ДОПИР ЛЕД ДИСПЛЕЈ ВНАТРЕШНОСТ ОД ИНОКС

Слични производи