Техномаркет - IROBOT ROOMBA 976 ПРАВОСМУКАЛКА

IROBOT ROOMBA 976 ПРАВОСМУКАЛКА

-5%

Производител: IROBOT
Шифра: 29385924
Достапност:
Редовна Цена:
41,999 ден.

SMART цена:
39,999 ден.

РОБОТ ПРАВОСМУКАЛКА НАВИГАЦИЈА IADAPT® 2.0 СО ВИЗУЕЛНА ЛОКАЛИЗАЦИЈА АВТОМАТСКО ПОЛНЕЊЕ И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ДОДЕКА НЕ ЗАВРШИ РАБОТАТА БЕСПРЕКОРНА И ЕФИКАСНА НАВИГАЦИЈА ЗА ПОВЕЌЕ СОБИ ОТКРИВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА ЧИСТИ ПОД СОФИ И СТОЛОВИ БЕЗ ПАЃАЊЕ ПО СКАЛИ ПОДДРШКА БАЗИРАНА НА АПЛИКАЦИИ C:ПРИСТАП ДО СОВЕТИ, ТРИКОВИ И ПОДДРШКА ПРИЛАГОДЕНО ЧИСТЕЊЕ И СЛЕДЕЊЕ НА СТАТУСОТ ЛЕСНО СЕ СПРАВУВА СО ВЛАКНАТА ЧИСТИ СПОРЕД РАСПОРЕД ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН САД ЗА ОТПАДОЦИ ГИ ЧИСТИ СИТЕ ТИПОВИ НА ПОДОВИ АВТОМАТСКО ПРИКЛУЧУВАЊЕ И ПОЛНЕЊЕ ДО 50% ПОДОБРЕНИ ПЕРФОРМАНСИ ЗА ЧИСТЕЊЕ РЕВОЛУЦИОНЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ ДО 5 × ВОЗДУШНА МОЌНОСТ ФАЌА 99% ОД АЛЕРГЕНИ, ПОЛЕН И ЧЕСТИЧКИ 1 LITHIUM ION БАТЕРИЈА СТАНИЦА ЗА ПОЛНЕЊЕ ДИМЕНЗИИ НА РОБОТОТ: 35 СМ × 9,1 СМ ТЕЖИНА НА РОБОТ: 3,9 КГ

Слични производи