Техномаркет - PHILIPS GC6722/20 ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР

PHILIPS GC6722/20 ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР


Производител: PHILIPS
Шифра: 29387696
Достапност:
Редовна Цена:
10,199 ден.

ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА PROVELOCITY ПОГОДЕН ЗА УПОТРЕБА НА ВОДА ОД ЧЕШМА БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИ ПОДГОТВЕНОСТ ЗА УПОТРЕБА ЗА 2 МИНУТИ МОМЕНТАЛНО ГЕНЕРИРАЊЕ НА ПАРЕА ДОПОЛНИТЕЛНА ПАРЕА ДО 300 ГР НАПОН 220 - 240 V ПРИТИСОК НА ПУМПАТА МАКСИМУМ 5,2 БАРИ НАПОЈУВАЊЕ 2400 W ПОСТОЈАНА ПАРЕА ДО 120 G / MIN ВЕРТИКАЛЕН МЛАЗ НА ПАРЕА СИСТЕМ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА БИГОР SMART CALC CLEAN ДРЖАЧ ЗА КАБЕЛ ПРЕГРАДА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КАБЛИ ИНДИКАТОР ЗА ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА БИГОР МАСА НА ПЕГЛАТА 1,25 КГ МАСА НА ПЕГЛА + ДРЖАЧ 2,9 КГ ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ (Ш X В X Д) 21 X 23 X 35,4 СМ СИСТЕМ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА БИГОР ДРЖАЧ ЗА КАБЕЛ ПРЕГРАДА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КАБЛИ ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ 1,65 М ПЛОЧА ЗА ПЕГЛАЊЕ ОТПОРНА НА ГРЕБЕЊЕ МАТЕРИЈАЛ НА ПЛОЧАТА КЕРАМИКА ПОЛНЕЊЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ЗА ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА ДОЛЖИНА НА ЦРЕВОТО1,6 М СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ЗА ПОДГОТВЕНОСТ ЗА УПОТРЕБА КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 1500 МЛ

Слични производи