Техномаркет - SPRINTER КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ

SPRINTER КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ

-8%

Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 29390322
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,949 ден.

SMART цена:
1,799 ден.

КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ СО ТРКАЛЦА ВОЛУМЕН 50л ИЗДРЖЛИВОСТ 30кг ТЕЖИНА 2кг