Техномаркет - LOGITECH HD C270 CAMERA

LOGITECH HD C270 CAMERA


Производител: LOGITECH
Шифра: 3445675
Достапност:
Редовна Цена:
1,999 ден.

ВЕБ КАМЕРА КОМПАТИБИЛНА СО WINDOWS 7, WINDOWS 8, WINDOWS 10 ИЛИ ПОНОВА ВЕРЗИЈА MACOS 10.10 ИЛИ ПОВЕЌЕ, CHROMEOS ОСНОВНИ БАРАЊА:1 GHZ,512 MB RAM ИЛИ ПОВЕЌЕ, 200 MB ПРОСТОР НА ХАРД ДИСК,ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈА USB 1.1 ПОРТ (ПРЕПОРАЧАНО 2.0) СПЕЦИФИКАЦИИ: HD ВИДЕО ПОВИК (1280 X 720 ПИКСЕЛИ) СО ПРЕПОРАЧАН СИСТЕМ ВИДЕО СНИМАЊЕ: ДО 1280 X 720 ПИКСЕЛИ ТЕХНОЛОГИЈА LOGITECH FLUID CRYSTAL ФОТОГРАФИИ: ДО 3,0 МЕГАПИКСЕЛИ (ПОДОБРЕН СОФТВЕР) ВГРАДЕН МИКРОФОН СО НАМАЛУВАЊЕ НА ШУМОТ УНИВЕРЗАЛЕН КЛИП КОЈ ОДГОВАРА НА ЛАПТОПИ, LCD ИЛИ CRT МОНИТОРИ СОФТВЕР НА LOGITECH ВЕБ КАМЕРА КОНТРОЛИ ЗА ПАНОРАМА, НАВАЛУВАЊЕ И ЗУМИРАЊЕ ВИДЕО И ФОТО СНИМАЊЕ СЛЕДЕЊЕ НА ЛИЦЕ ДЕТЕКЦИЈА НА ДВИЖЕЊЕ

Слични производи