Техномаркет - SAMSUNG WD-90J6A10AW МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ

SAMSUNG WD-90J6A10AW МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ


Производител: SAMSUNG
Шифра: 3446281
Достапност: залиха
Цена:
48,999 ден.

SMART цена:
38,709 ден.

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ АЛИШТА КАПАЦИТЕТ НА ПЕРЕЊЕ 9 КГ КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ 6КГ ЦЕНТРИФУГА 1400 врт/мин ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А ИНВЕРТЕР МОТОР 14 ПРОГРАМИ SMART CHECK, ECO BUBBLE ADD WASH ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60

Слични производи