Техномаркет - ISKRA GB-2616 A PLINSKA SKARA

ISKRA GB-2616 A PLINSKA SKARA


Производител: ISKRA
Шифра: 3545646
Достапност: залиха
Редовна Цена:
25,999 ден.

SMART цена:
24,999 ден.

НАДВОРЕШНА ПЛИНСКА СКАРА ЈАЧИНА 17,5 KW PIEZO МЕХАНИЗАМ ЗА ПАЛЕЊЕ ПОВРШИНА ЗА ПЕЧЕЊЕ ОД ЕМАЈЛИРАНО ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ( 660 Х 405 MM) ПОВРШИНА ЗА ГОТВЕЊЕ СО РЕШЕТКИ ( 333 Х 257 MM) ГРЕЈНА МРЕЖА 4 Х ИНДИВИДУАЛНИ КОНТРОЛИ НА ПЛАМЕНИЦИТЕ, И 1 Х ЕЛЕКТРИЧЕН 220 MM ОД СТРАНА КАПАК ОД НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК, СО ИНДИКАТОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА СТРАНИЧНА ПОЛИЦА И САД ЗА СОБИРАЊЕ ОТПАДНИ МАСТИ ТРКАЛЦА ЗА ЛЕСНО ДВИЖЕЊЕ БОЈА ИНОКС И ЦРНА ГОРИВО ПЛИН ТИП G30 И G31 ТЕЖИНА 35,5 KG

Слични производи