Техномаркет - BAUER BG-250 СКАРА

BAUER BG-250 СКАРА


Производител: BAUER
Шифра: 5005798
Достапност:
Редовна Цена:
1,199 ден.

SMART цена:
899 ден.

СКАРА МОЌНОСТ 2000W РЕШЕТКИ КОИ СЕ ВАДАТ САД ЗА ИСТЕКУВАЊЕ НА МАСНОТИЈАТА РЕГУЛАТОР НА ТОПЛИНАТА СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ЗДРАВО И ЛЕСНО ГОТВЕЊЕ ЗАШТИТА ОД ПАЛЕЊЕ

Слични производи