Техномаркет - TREVI RC 825D DIGITAL TUNNER&ALARM CLOCK BLACK

TREVI RC 825D DIGITAL TUNNER&ALARM CLOCK BLACK


Производител: TREVI
Шифра: 5005827
Достапност: залиха
Редовна Цена:
999 ден.

РАДИОБУДИЛНИК LED ДИСПЛЕЈ АМ/FM РАДИО ПЛЛ ПЛЛ РАДИО СО 10 МЕМОРИИ 2 ПРОГРАМАБИЛНИ АЛАРМИ СО РАДИО / МЕЛОДИЈА SNOOZE - ФУНКЦИЈА

Слични производи