Техномаркет - HAMA UNIVERSAL REMOTE CONTROL 8 in 1

HAMA UNIVERSAL REMOTE CONTROL 8 in 1


Производител: HAMA
Шифра: 5005838
Достапност:
Цена:
429 ден.

УНИВЕРЗАЛЕН ДАЛЕЧИНСКИ КОНТРОЛОР ЗА УПРАВУВАЊЕ ДО 8 УРЕДИ КОПИРНИ КОДОВИ ЗА КОНТРОЛА НА ФУНКЦИИТЕ НА ТЕЛЕТЕКСТОТ И ДОПОЛНИТЕЛНИ УРЕДИ ПРЕД-ПРОГРАМИРАЊЕ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 1000 УРЕДИ (Е.Г. ЗА СЛЕДНИ БРЕНДОВИ: LG, SONY, SAMSUNG, SHARP, PANASONIC, PHILIPS)

Слични производи