Техномаркет - VIVAX COOL 12000BTU ACP-12PT35AEF MOBILE

VIVAX COOL 12000BTU ACP-12PT35AEF MOBILE


Производител: VIVAX
Шифра: 5006499
Достапност: залиха
Цена:
18,500 ден.

SMART цена:
16,999 ден.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6 / 2.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1600 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 386 M³/H КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1 L/H НИВО НА БУЧАВА: 53.7 DB (A) РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД - 5 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 32.5 KG ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 M² ФРЕОН: ЕКОЛОШКИ ФРЕОН R410A ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 466X397X765 MM ОСТАНАТО: 0.5 W STANDBY, МEMORY ФУНКЦИЈА (AUTO-RESTART), АNTI COOL AIR DESIGN, OДВЛАЖНУВАЊЕ, ТАЈМЕР, SLEEP MODE, LED DISPLAY, ПРИКАЖУВАЊЕ НА САМО ДИЈАГНОЗА, ПОВЕЌЕНАСОЧНИ ПОЗИЦИИ, САМОИСПАРУВАЧКИ СИСТЕМ.

Слични производи