Техномаркет - VILEDA ROBOT FOR CLEANING VR-101 ПРАВОСМУКАЛКА

VILEDA ROBOT FOR CLEANING VR-101 ПРАВОСМУКАЛКА

-22%

Производител: VILEDA
Шифра: 5006516
Достапност: залиха
Редовна Цена:
11,399 ден.

SMART цена:
8,915 ден.

РОБОТ - ПРАВОСМУКАЛКА НА ПОЛНЕЊЕ МОЖЕ ДА ГО ИСЧИСТИ ВАШИОТ ДОМ ДОДЕКА СЕ РЕЛАКСИРАТЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА И УПРАВУВАЊЕ, ЕДНОСТАВНО КОРИСТЕЊЕ, САМО СО ВКЛУЧУВАЊЕ НА НАПОЈУВАЊЕТО И ПРИТИСКАЊЕ НА КОПЧЕТО ЗА ПРОГРАМА ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОГОДЕН ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ТВРДИ ПОДОВИ И ТЕПИСИ СО КРАТКО ВЛАКНО; ТВРД ПОД, ЛАМИНАТ, ПЛОЧКА, ВИНИЛ ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 5 ЧАСА; НИВО НА БУЧАВА ОД САМО 63 DB ДВЕ ПРОГРАМИ ЗА ЧИСТЕЊЕ; ЦЕЛОСНА 60-МИНУТНА ПРОГРАМА И 20-МИНУТНА ПРОГРАМА ЗА ПОМАЛИ ПРОСТОРИИ СЕНЗОРИ ЗА ИЗБЕГНУВАЊЕ НА СКАЛИ ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА КОЈА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛНИ ВРЕМЕТРАЕЊЕ ОД 60 МИНУТИ ОТСТРАНУВАЊЕ И МИЕЊЕ НА САДОТ ЗА ОТПАДОЦИ, ДОПОЛНИТЕЛЕН ФИЛТЕР И ЧЕТКА ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Слични производи