Техномаркет - ADLER AD2905 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ

ADLER AD2905 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ


Производител: ADLER
Шифра: 5006556
Достапност:
Редовна Цена:
979 ден.

SMART цена:
799 ден.

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ МОДЕРЕН ДИЗАЈН НА ГЛАВАТА МИЕЊЕ ПОД МЛАЗ ВОДА ПРЕЦИЗНО И ТЕМЕЛНО БРИЧЕЊЕ POP-UP ВГРАДЕН ТРИМЕР ПОЛНЕЊЕ СО АДАПТЕР СИСТЕМ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОНТУРИТЕ НА ЛИЦЕТО ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ МАКС. ВРЕМЕ НА РАБОТА: 8 ЧАСА НАПОН: 230 V ~ 50 H

Слични производи