Техномаркет - GORENJE NRK-6191 TX ЛАДИЛНИК

GORENJE NRK-6191 TX ЛАДИЛНИК


Производител: GORENJE
Шифра: 5006567
Достапност:
Редовна Цена:
32,490 ден.

SMART цена:
24,992 ден.

ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ: 307 Л КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ: 222 Л КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ: 98 / 85Л ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ: 12 KG/24H ИЗДРЖЛИВОСТ ПРИ ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА: 18 H ЕЛЕКТРОНСКО УПРАВУВАЊЕ НА ВРАТАТА ТИП НА ДИСПЛЕЈ: ЛЕД ДИСПЛЕЈ АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА ДИГИТАЛЕН ПРИКАЗ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ВО ФРИЖИДЕРСКИОТ ДЕЛ И ВО ДЕЛОТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ ЗВУЧЕН И СВЕТЛОСЕН СИГНАЛ ПРИ ПРЕВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ВО РАЗЛАДНИОТ ДЕЛ: БЕЛ СИГНАЛ CRISPZONE ФИОКА СО КОНТРОЛА НА ВЛАЖНОСТА: ГОЛЕМА ФИОКА ЗА ЗЕЛЕНЧУК СО РЕГУЛАЦИЈА НА ВЛАЖНОСТА IONAIR СО MULTIFLOW 360° ФУНКЦИЈА ИНТЕЛИГЕНТЕН СИСТЕМ НА ПОМНЕЊЕ (ADAPTTECH ЛАДЕЊЕ) NOFROST PLUS БРЗО ЛАДЕЊЕ ФУНКЦИЈА ЗА БРЗО ЗАМРЗНУВАЊЕ (FASTFREEZE) ШТЕДЛИВА ПРОГРАМА (ECOMODE) САД ЗА ЈАЈЦА/ЛЕД: 1 X 7 SIMPLESLIDE ПОЛИЦИ НА ВРАТАТА ПОДЕСИВИ ПО ВИСИНА: 2 ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ: ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КРОВОТ 4 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ ДРЖАЧ ЗА ШИШИЊА САД ЗА ШИШИЊА СО ДРЖАЧ БРОЈ НА ПОЛИЦИ ЗА СИРЕЊЕ И ПУТЕР: 1 MULTIBOX САД ЗА ПУТЕР И СИРЕЊЕ ZEROZONE ФИОКА XXL SPACEBOX ФИОКА XTREMEFREEZE ФИОКА: ИНТЕНЗИВНО ЗАМРЗНУВАЊЕ ВО ГОРНАТА ФИОКА НА ЗАМРЗНУВАЧОТ ПРОСТОР ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ: 3 ФИОКИ ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА KWH/24H: 0,82 KWH БУЧНОСТ: 42 DB(A) БОЈА: МЕТАЛИК СИВА ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 60 × 185 × 64 CM

Слични производи