Техномаркет - SAMSUNG RB-33J3200 WW/EK ЛАДИЛНИК

SAMSUNG RB-33J3200 WW/EK ЛАДИЛНИК


Производител: SAMSUNG
Шифра: 5006578
Достапност: залиха
Цена:
31,699 ден.

SMART цена:
24,499 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ 328Л КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 98 Л КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 230 Л ДИМЕНЗИИ: Ш Х В Х Д 59,5/185/66,8 СМ ТЕЖИНА 67,5 КГ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛАДЕЊЕ NO FROST КАРАКТЕРИСТИКИ НА ФРИЖИДЕР COOLSELECT ZONE ™ 4 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ БРОЈ НА ПРЕГРАДИ ВО ВРАТАТА 4 САД ЗА ЈАЈЦА ФИОКА ЗА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ ВНАТРЕШНО LED СВЕТЛО ФИОКА ЗА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ 3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ АЛАРМ НА ВРАТАТА ТИП НА ФРЕОН R-600A КОМПРЕСОР СО ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A + ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 280 KWH / ГОД НИВО НА БУЧАВА 39 DBA КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 12 КГ / 24 Ч ДИМЕНЗИИ: Ш Х В Х Д 59,5/185/66,8 СМ ТЕЖИНА 67,5 КГ

Слични производи