Техномаркет - ELECTROLUX ESL-4510 LO МАШИНА ЗА САДОВИ

ELECTROLUX ESL-4510 LO МАШИНА ЗА САДОВИ

-35%

Производител: ELECTROLUX
Шифра: 5006680
Достапност:
Редовна Цена:
25,999 ден.

SMART цена:
16,999 ден.

МАШИНА ЗА САДОВИ КАПАЦИТЕР 9 КОМПЛЕТИ КЛАСА НА ЕФИКАСНОСТ НА СУШЕЊЕ А КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ А + ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 222 KWH НИВО НА БУЧАВА 47 ДБ ГОРНА КОРПА СО ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА ИНДИКАТОР ЗА ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ МОЖНОСТ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 1 ДО 24 ЧАСА ДИМЕНЗИИ HXWXD (MM) 818X446X550

Слични производи