Техномаркет - BIO COOLER JH-162 РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ

BIO COOLER JH-162 РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ

-12%

Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 5006684
Достапност: залиха
Редовна Цена:
11,299 ден.

SMART цена:
9,999 ден.

РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ 4 ВО 1- РАЗЛАДУВАЧ, ВЕНТИЛАТОР, ПРОЧИСТУВАЧ И ОВЛАЖНУВАЧ МОЌНОСТ 100W ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 10-20 М2 ПРОТОК НА ВОЗДУХ 1600 M3 / H ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР НИВО НА БУЧАВОСТ 48DB 3 БРЗИНИ РАЗЛАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ СО ИСПАРУВАЊЕ НА ВОДА РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 10L ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА 1-3L / H ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ПРИРОДНО ИСПАРУВАЊЕ НА ВОДА БЕЗ КОМПРЕСОР И БЕЗ ФРЕОН! ФИЛТРИРАЊЕ НА ПРАШИНА И ВЕНТИЛАЦИЈА ИНТЕЛИГЕНТНА ДЕТЕКЦИЈА НА ПРОБЛЕМИ ЗАШТИТА ПРИ ВИСОК НАПОН ТРКАЛЦА ЗА ЛЕСНЕН ПРЕНОС ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МОНОФАЗЕН МОТОР ПРОФЕСИОНАЛНА ПУМПА ЗА ВОДА МАТЕРИЈАЛ НА ТЕЛОТО ПЛАСТИКА ДИМЕНЗИИ 30 Х 36 Х 87 ТЕЖИНА 9,5

Слични производи