Техномаркет - BOSCH MES-25GO СОКОВНИК

BOSCH MES-25GO СОКОВНИК


Производител: BOSCH
Шифра: 5006778
Достапност: залиха
Редовна Цена:
7,399 ден.

SMART цена:
6,499 ден.

СОКОВНИК 2 БРЗИНИ МОЌНОСТ 700W XL ОТВОР ЗА ОВОШЈЕ (73 ММ) DROPSTOP ИЗБЕГНУВА КАПЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА РАБОТА НА СОКОВНИКОТ САД ЗА СОК 1,5 Л ЦЕНТРИФУГАЛНА РАБОТА СИТЕ ДЕЛОВИ МОЖАТ ДА СЕ МИЈАТ ВО МАШИНА ЗА САДОВИ САД ЗА ОТПАДОЦИ 2Л

Слични производи