Техномаркет - CLEAN AIR OPTIMA CA-603 ОВЛАЖНУВАЧ

CLEAN AIR OPTIMA CA-603 ОВЛАЖНУВАЧ


Производител: CLEAN AIR OPTIMA
Шифра: 5007937
Достапност:
Редовна Цена:
9,199 ден.

SMART цена:
5,499 ден.

УЛТРАЗВУЧЕН ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ ПРЕПОРАЧЛИВ ЗА МАЛИ И ПОГОЛЕМИ ПРОСТОРИИ ОД 45M² ДО 100M³ МАКСИМАЛНА СТАПКА НА ИСПАРУВАЊЕ: НИСКО 120 ML / ЧАС (3,4 МЛ) ВИСОКО 300 ML / ЧАС (10,1 МЛ) ИЗЛЕЗ НА НЕГАТИВНИ ЈОНИ: 3.000.000 / CM³ АКТИВЕН КИСЛОРОД <0,05 PPM РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ОД 5 ЛИТРИ МНОГУ НИСКО НИВО НА БУЧАВА <25 DB ДИМЕНЗИИ (LXWXH) 33,5 X 15 X 28,5 CM ТЕЖИНА: БЕЗ ВОДА 2,6 KG БОЈА: ЦРНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА САМО 30 ВАТИ НАПОЈУВАЊЕ 220 - 240V, 50/60 HZ ОСВЕЖУВА И ГО ПОДОБРУВА КВАЛИТЕТОТ НА ЗАТВОРЕН ВОЗДУХ 3 ВО 1: ОВЛАЖНУВАЊЕ, ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И СИСТЕМ ЗА АРОМОТЕРАПИЈА! ПОСТОЈАН КЕРАМИЧКИ / НАНО-СРЕБРЕН ФИЛТЕР КОЈ НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ МЕНУВА И СЛУЖИ ЗА КОНТРОЛА НА БЕЛА ПРАШИНА, МУВЛА И БАКТЕРИИ ТРИ ФУНКЦИИ: СТУДЕНО НАВЛАЖНУВАЊЕ / СО ИЛИ БЕЗ ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ / АРОМОТЕРАПИЈА ВГРАДЕН ДИГИТАЛЕН ХИГРОСТАТ И РЕГУЛИРАНА КОНТРОЛА НА ИЗЛЕЗОТ КОИ ОВОЗМОЖУВААТ КОНТРОЛИРАНА ВЛАЖНОСТ МИНИМАЛНА ВЛАЖНОСТ 45%, МАКСИМУМ 75% ВГРАДЕН ЈОНИЗАТОР КОЈ ДОПОЛНИТЕЛНО ГО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХОТ И ОБЕЗБЕДУВА СВЕЖ ВОЗДУХ 360 ° РОТИРАЧКИ РАСПРСКУВАЧ ЗА ПОШИРОКА ПОКРИЕНОСТ РАКУВАЊЕ СО ИНФРАЦРВЕН ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ИЛИ КОПЧИЊА НА ДОПИР НА ЕКРАНОТ LCD ДИСПЛЕЈ И ТАЈМЕР ДО 12 ЧАСА НА РАБОТА ТИВКА РАБОТА КОЈА ОВОЗМОЖУВА МИРЕН СОН БЕЗБЕДНО И АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПРИ ИСТЕКУВАЊЕ НА ВОДАТА ИНДИКАТОРОТ ЗА НИСКО НИВО НА ВОДА КОЈ ИЗВЕСТУВА КОГА ТРЕБА ДА СЕ ПОЛНИ РЕЗЕРВОАРОТ СООДВЕТНАТА ВЛАЖНОСТ ЈА НАМАЛУВА НЕПРИЈАТНОСТА, ЗАМОРОТ, РИЗИКОТ ОД БОЛЕСТ И ПОДЛОЖНОСТА НА НАСТИНКИ,ПОМАГА ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ И ДА СПИЕТЕ ПОДОБРО, ГО НАМАЛУВА СТАТИЧКИОТ ПОЛНЕЖ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА,ГО НАМАЛУВА ОШТЕТУВАЊЕТО НА ДРВЕНИТЕ ПРЕДМЕТИ ИЛИ НЕГАТИВНИОТ ЕФЕКТ НА СУВИОТ ВОЗДУХ ВРЗ МУЗИЧКИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ПРЕДНОСТИ НА ЈОНИЗАЦИЈАTA: ЈОНИЗИРАНИОТ ВОЗДУХ ГИ ЗАЈАКНУВА НАШИТЕ ОДБРАНБЕНИ СИСТЕМИ И НАШАТА ВИТАЛНОСТ. ЈОНИЗАЦИЈАТА ГО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХОТ И ГИ НАМАЛУВА ШТЕТНИТЕ НА ЧЕСТИЧКИ, МИКРООРГАНИЗМИТЕ, ВИРУСИТЕ И АЛЕРГЕНИТЕ!

Слични производи