Техномаркет - ELECTROLUX EW-8F248 B МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

ELECTROLUX EW-8F248 B МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

-15%

Производител: ELECTROLUX
Шифра: 5008778
Достапност: залиха
Редовна Цена:
39,999 ден.

SMART цена:
33,999 ден.

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ КАПАЦИТЕТ НА ПЕРЕЊЕ: 8 КГ МАКСИМАЛНА ЦЕНТРИФУГА 1400 RPM СОСТАВ НА МОТОРОТ: ТРАЕН МАГНЕТ ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 55 Л ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A+++ -50% ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ : B НИВО НА ВЛАГА ПО МАКСИМАЛНОО ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ 52% НИВО НА БУЧАВОСТ ПРИ ПЕРЕЊЕ: 51 ДБ НИВО НА БУЧАВОСТ ПРИ ЦЕНТРИФУГА: 75ДБ ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА: 97 KWH ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА: 10999 Л PERFECTCARE SERIJA: PERFECTCARE 800 (ULTRACARE) ОДЛОЖЕН СТАРТ САМОПОЗИЦИОНИРАЊЕ НА БАРАБАНОТ ПЛАКНЕЊЕ БЕЗ ПЕНА FUZZY LOGIC ТЕХНОЛОГИЈА НА СЕНЗОРИ, ОВОЗМОЖУВА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА РАБОТАТА И ПОТРОШУВАЧКАТА СПОРЕД ПОЛНЕЊЕТО НА МАШИНАТА СИГУРНОСНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦА ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА TIMEMANAGER® СО ECOINFO СИСТЕМ НА ПЕРЕЊЕ DIRECT SPRAY ОПЦИЈА SOFTPLUS: ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОРИСНОСТА НА ОМЕКНУВАЧОТ ТАКА ШТО ТОЈ ДОСТИГНУВА ДО СЕКОЕ ПАРЧЕ НА ОБЛЕКА ПРОГРАМИ НА ПЕРЕЊЕ: ON/OFF, ПАМУК, ПАМУК ЕКОНОМИЧНО, СИНТЕТИКА,ОСЕТЛИВО, CASHMERE STEAM, FRESHSCENT STEAM, ЦЕНТРИФУГА, ПЛАКНЕЊЕ, ПОСТЕЛНИНА, БРЗО ПЕРЕЊЕ, НОВА ФУНКЦИОНАЛНА ОБЛЕКА DENIM, ULTRAWASH, ВОЛНА/СВИЛА 4 ПОДЕСИВИ НОГАРКИ ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д),: 850 X 600 X 572 ММ

Слични производи