Техномаркет - SOEHNLE 61500 КУЈНСКА ВАГА

SOEHNLE 61500 КУЈНСКА ВАГА


Производител: SOEHNLE
Шифра: 5009317
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,099 ден.

SMART цена:
899 ден.

КУЈНСКА ВАГА КАПАЦИТЕТ НА МЕРЕЊЕ ДО МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ОД 5 КГ (ТОЧНОСТ ДО 1 G) LCD ЕКРАН ЗА ЛЕСНО ЧИТАЊЕ НА ЦИФРИТЕ (12 MM) ПРАКТИЧНА ФУНКЦИЈА ЗА МЕРЕЊЕ (ТАРА) ЗА ЛЕСНО МЕРЕЊЕ НА РАЗНИ СОСТОЈКИ ВО ЕДНА ЧИНИЈА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОРАДИ РАМНИОТ ДИЗАЈН ОСОБЕНО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АВТОМАТСКАТА ФУНКЦИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ АНТИ-ЛИЗГАЧКИ НОГАРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ РАБОТА НА БАТЕРИИ ОСОБЕНО ДОЛГ ВЕК НА БАТЕРИЈАТА ОД ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ КОГА СЕ КОРИСТИ ВО ПРОСЕК ДВАПАТИ ДНЕВНО БАТЕРИСКА КУТИЈА ОБЕЗБЕДЕНА ЗА ДЕЦА СО ЗАВРТКИ ЕКРАН КОЈ ЛЕСНО СЕ ПРЕФРЛУВА ПОМЕЃУ G И LB

Слични производи