Техномаркет - SOEHNLE 61502 КУЈНСКА ВАГА

SOEHNLE 61502 КУЈНСКА ВАГА


Производител: SOEHNLE
Шифра: 5009324
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,199 ден.

SMART цена:
999 ден.

КУЈНСКА ВАГА КАПАЦИТЕТ НА МЕРЕЊЕ ДО МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ОД 5 КГ (ТОЧНОСТ ДО 1 G) LCD ЕКРАН ЗА ЛЕСНО ЧИТАЊЕ НА ЦИФРИТЕ (12 MM) ПРАКТИЧНА ФУНКЦИЈА ЗА МЕРЕЊЕ (ТАРА) ЗА ЛЕСНО МЕРЕЊЕ НА РАЗНИ СОСТОЈКИ ВО ЕДНА ЧИНИЈА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОРАДИ РАМНИОТ ДИЗАЈН ОСОБЕНО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АВТОМАТСКАТА ФУНКЦИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ АНТИ-ЛИЗГАЧКИ НОГАРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ РАБОТА НА БАТЕРИИ ОСОБЕНО ДОЛГ ВЕК НА БАТЕРИЈАТА ОД ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ КОГА СЕ КОРИСТИ ВО ПРОСЕК ДВАПАТИ ДНЕВНО БАТЕРИСКА КУТИЈА ОБЕЗБЕДЕНА ЗА ДЕЦА СО ЗАВРТКИ ЕКРАН КОЈ ЛЕСНО СЕ ПРЕФРЛУВА ПОМЕЃУ G И LB БОЈА СРЕБРЕНА

Слични производи