Техномаркет - SOEHNLE 61503 КУЈНСКА ВАГА

SOEHNLE 61503 КУЈНСКА ВАГА


Производител: SOEHNLE
Шифра: 5009325
Достапност: залиха
Цена:
1,199 ден.

SMART цена:
899 ден.

КУЈНСКА ВАГА КАПАЦИТЕТ НА МЕРЕЊЕ ДО МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ОД 5 КГ (ТОЧНОСТ ДО 1 G) LCD ЕКРАН ЗА ЛЕСНО ЧИТАЊЕ НА ЦИФРИТЕ (12 MM) ПРАКТИЧНА ФУНКЦИЈА ЗА МЕРЕЊЕ (ТАРА) ЗА ЛЕСНО МЕРЕЊЕ НА РАЗНИ СОСТОЈКИ ВО ЕДНА ЧИНИЈА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОРАДИ РАМНИОТ ДИЗАЈН ТРКАЛЕЗЕН ДИЗАЈН ОСОБЕНО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АВТОМАТСКАТА ФУНКЦИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ АНТИ-ЛИЗГАЧКИ НОГАРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ РАБОТА НА БАТЕРИИ ОСОБЕНО ДОЛГ ВЕК НА БАТЕРИЈАТА ОД ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ КОГА СЕ КОРИСТИ ВО ПРОСЕК ДВАПАТИ ДНЕВНО БАТЕРИСКА КУТИЈА ОБЕЗБЕДЕНА ЗА ДЕЦА СО ЗАВРТКИ ЕКРАН КОЈ ЛЕСНО СЕ ПРЕФРЛУВА ПОМЕЃУ G И LB БОЈА БЕЛА

Слични производи