Техномаркет - GORENJE IMC-1200 B ЛЕДОМАТ

GORENJE IMC-1200 B ЛЕДОМАТ

-23%

Производител: GORENJE
Шифра: 5009469
Достапност:
Редовна Цена:
12,999 ден.

SMART цена:
9,999 ден.

ДНЕВНА КОЛИЧИНА НА ЛЕД: 12 KG ГОЛЕМИНА НА КОЦКА ЛЕД: XL САД КОЈ СЕ ОТСТРАНУВА БРЗИНА НА ИЗРАБОТКА НА КОЦКИ ЛЕД: 9 МИН. ЕЛЕКТРОНСКA КОНТРОЛА ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ВОДА ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ЛЕД ФРЕОН: R600A КОЛИЧИНА НА ФРЕОН: 17 G ВОЛУМЕН НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА: 2,2 L ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 24,4 × 31,5 × 37,3 CM НЕТО ТЕЖИНА НА АПАРАТОТ: 9,7 KG ПРИКЛУЧНА МОЌ: 120 W

Слични производи