Техномаркет - ZENITH GLASSLIENED 80L HORIZONTAL БОЈЛЕР

ZENITH GLASSLIENED 80L HORIZONTAL БОЈЛЕР


Производител: ZENITH
Шифра: 5010855
Достапност: залиха
Редовна Цена:
6,999 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

ХОРИЗОНТАЛЕН БОЈЛЕР КАПАЦИТЕТ 80 ЛИТРИ ДОЛЖИНА 720 MM ДИЈАМЕТАР 440 MM ВОЛТАЖА 220-240 VOLTS МОЌНОСТ 1.2 KW МАКСИМУМ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА 70°C

Слични производи