Техномаркет - RGLUX O-300 COPPER РЕШО

RGLUX O-300 COPPER РЕШО


Производител: RGLUX
Шифра: 5010881
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,699 ден.

SMART цена:
1,399 ден.

РЕШО O-300 ГОРИЛНИЦИ: 3 КОПЧИЊА ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ПЛАМЕН КАПАК БОЈА: КАФЕАВА

Слични производи