Техномаркет - IROBOT ROOMBA 696 ПРАВОСМУКАЛКА

IROBOT ROOMBA 696 ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: IROBOT
Шифра: 5010941
Достапност: залиха
Редовна Цена:
33,999 ден.

SMART цена:
32,299 ден.

ЧИСТЕЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ НА ТВРДИ ПОДОВИ И ТЕПИСИ НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН СИСТЕМ ЗА ЧИСТЕЊЕ И НАВИГАЦИЈА IADAPT ТРИСТЕПЕН СИСТЕМ НА ЧИСТЕЊЕ ЧИСТЕЊЕ ПО ДОЛЖИНАТА НА ЅИДОВИТЕ И АГЛИТЕ ПРИЛАГОДЛИВА ГЛАВА СО ГУМЕНА ЧЕТКА AEROFORCE СОБИРАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА СО AEROFORCE САД СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ФИЛТРИРАЊЕ НИЗ ХЕПА ФИЛТЕР ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН САД СО НЕЧИСТОТИЈА ANTITANGLE СИСТЕМ КОЈ СПРЕЧУВА ЗАПЛЕТКУВАЊЕ ВО КАБЛИ И РЕСИ ОД ТЕПИСИ ЗВУЧНО И ОПТИЧКО ОТКРИВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА ПРОГРАМИРАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА ЧИСТЕЊЕ ФУКЦИЈА НА ВИРТУЕЛЕН ЅИД СВЕТИЛНИК КОЈ КОНТРОЛИРА ЧИСТЕЊЕ НА ПОВЕЌЕ СОБИ ОДЕДНАШ ОБЛИКУВАН БРАНИК ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ДОПИР СЕНЗОРИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПАД ОД СКАЛИ ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ БАТЕРИЈА XLIFE 2X ПОДОЛГ ЖИВОТ БАЗНА СТАНИЦА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО ВГРАДЕН АДАПТЕР ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

Слични производи