Техномаркет - IROBOT ROOMBA 865 ПРАВОСМУКАЛКА

IROBOT ROOMBA 865 ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: IROBOT
Шифра: 5010942
Достапност: залиха
Редовна Цена:
44,999 ден.

SMART цена:
40,499 ден.

ЧИСТЕЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ НА ТВРДИ ПОДОВИ И ТЕПИСИ НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН СИСТЕМ ЗА ЧИСТЕЊЕ И НАВИГАЦИЈА IADAPT ТРИСТЕПЕН СИСТЕМ НА ЧИСТЕЊЕ ЧИСТЕЊЕ ПО ДОЛЖИНАТА НА ЅИДОВИТЕ И АГЛИТЕ WALL FOLLOW ПРИЛАГОДЛИВА ГЛАВА ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ГУМЕНИ ЧЕТКИ AEROFORCE САД ЗА НЕЧИСТОТИЈА AEROFORCE™ СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ФИЛТРИРАЊЕ СО “HEPA” ФИЛТЕР ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН САД СО НЕЧИСТОТИЈА ANTITANGLE СИСТЕМ КОЈ СПРЕЧУВА ЗАПЛЕТКУВАЊЕ ВО КАБЛИ И РЕСИ ОД ТЕПИСИ АКУСТИЧНО И ОПТИЧКО ОТКРИВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА ПРОГРАМИРАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА ЧИСТЕЊЕ ОБЛИКУВАН БРАНИК ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ДОПИР СЕНЗОРИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПАД ОД СКАЛИ AEROFORCE ЧЕТКИ КОИ НЕ ЗАДРЖУВААТ НЕЧИСТОТИЈА БАТЕРИЈА XLIFE 2X ПОДОЛГ ЖИВОТ БАЗНА СТАНИЦА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО ВГРАДЕН АДАПТЕР ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

Слични производи