Техномаркет - IROBOT ROOMBA 886 ПРАВОСМУКАЛКА

IROBOT ROOMBA 886 ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: IROBOT
Шифра: 5010943
Достапност:
Редовна Цена:
49,999 ден.

SMART цена:
44,999 ден.

ЧИСТЕЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ НА ТВРДИ ПОДОВИ И ТЕПИСИ НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН СИСТЕМ ЗА ЧИСТЕЊЕ И НАВИГАЦИЈА IADAPT ТРИСТЕПЕН СИСТЕМ НА ЧИСТЕЊЕ ЧИСТЕЊЕ ПО ДОЛЖИНАТА НА ЅИДОВИТЕ И АГЛИТЕ ПРИЛАГОДЛИВА ГЛАВА СО ГУМЕНА ЧЕТКА AEROFORCE СОБИРАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА СО AEROFORCE САД СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ФИЛТРИРАЊЕ НИЗ ХЕПА ФИЛТЕР ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН САД СО НЕЧИСТОТИЈА ANTITANGLE СИСТЕМ КОЈ СПРЕЧУВА ЗАПЛЕТКУВАЊЕ ВО КАБЛИ И РЕСИ ОД ТЕПИСИ ЗВУЧНО И ОПТИЧКО ОТКРИВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА ПРОГРАМИРАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА ЧИСТЕЊЕ ФУКЦИЈА НА ВИРТУЕЛЕН ЅИД СВЕТИЛНИК КОЈ КОНТРОЛИРА ЧИСТЕЊЕ НА ПОВЕЌЕ СОБИ ОДЕДНАШ ОБЛИКУВАН БРАНИК ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ДОПИР СЕНЗОРИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПАД ОД СКАЛИ ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ БАТЕРИЈА XLIFE 2X ПОДОЛГ ЖИВОТ БАЗНА СТАНИЦА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО ВГРАДЕН АДАПТЕР ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

Слични производи