Техномаркет - LIEBHERR CU-3331-20 ЛАДИЛНИК

LIEBHERR CU-3331-20 ЛАДИЛНИК

-3%

Производител: LIEBHERR
Шифра: 5010957
Достапност: залиха
Редовна Цена:
28,999 ден.

SMART цена:
27,999 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ВКУПЕН НЕТО КАПАЦИТЕТ 296 L КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 212 L КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 84 L ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 211 KWH/A КЛИМАТСКА КЛАСА SN-ST НИВО НА БУЧНОСТ 39 DB ТЕЖИНА (БЕЗ ПАКУВАЊЕ) 64,3 KG МЕХАНИЧКО УПРАВУВАЊЕ ПРОЦЕС НА ОДМРЗНУВАЊЕ АВТОМАТСКИ LED-ОСВЕТЛУВАЊЕ БРОЈ НА ПОЛИЦИ ВО ДЕЛОТ ЗА ЛАДЕЊЕ 4 ПРИЛАГОДИВИ ПОЛИЦИ ПО ВИСИНА 3 МАТЕРИЈАЛ НА ПОЛИЦИТЕ ВО ДЕЛОТ ЗА ЛАДЕЊЕ СТАКЛО 1 ПОЛИЦА ЗА ШИШИЊА 3 ПОЛИЦИ ЗА КОНЗЕРВИ САД ЗА ЈАЈЦА 2 ФИОКИ ЗА ОВОШЈЕ/ЗЕЛЕНЧУК ПРОЦЕС НА ОДМРЗНУВАЊЕ РАЧНО КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ВО 24 ЧАСА 4 KG 3 ФИОКИ ВО ДЕЛОТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ МАТЕРИЈАЛ НА ПОЛИЦИ НА ПРЕГРАДА НА ЗАМРЗНУВАЧОТ СТАКЛО VARIOSPACE ✔ 1 САД ЗА КОЦКИ МРАЗ FROST SAFE-СИСТЕМ СО ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕНИ ФИОКИ СО ПРОЅИРЕН ПРЕДЕН ДЕЛ ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 181,2 / 55 / 64 CM M ТЕЖИНА (БЕЗ ПАКУВАЊЕ) 64,3 KG

Слични производи