Техномаркет - ELECTROLUX EMM-21000 W МИКРОПЕЧКА

ELECTROLUX EMM-21000 W МИКРОПЕЧКА

-19%

Производител: ELECTROLUX
Шифра: 5011571
Достапност: залиха
Редовна Цена:
7,999 ден.

SMART цена:
6,490 ден.

МИКРОПЕЧКА МОЌНОСТ: 800 W 5 НИВОА НА МОЌНОСТ ВОЛУМЕН : 21.23 НИВО НА БУЧАВОСТ 60 DB ДИМЕНЗИИ В X Ш X Ш: 287 X 485 X 422 КОНТРОЛНО КОПЧЕ ЗА ИЗБОР НА ТЕМПЕРАТУРА ЗВУЧЕН СИГНАЛ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА ЦИКЛУСОТ НА ПЕЧЕЊЕ СВЕТЛИНА ВО ВНАТРЕШНОСТА БОЈА: БЕЛА

Слични производи