Техномаркет - KRUPS KM303810 АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ

KRUPS KM303810 АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ


Производител: KRUPS
Шифра: 5011907
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,499 ден.

АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ ДО 4 ЧАСА ТОПЛО КАФЕ ТЕРМОПЛАСТИЧЕН БОКАЛ СО КАПАЦИТЕТ ОД 10 ДО 15 ЧАШИ ОСВЕТЛЕН ПРЕКИНУВАЧ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ И ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА КАБЕЛОТ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА СО КАПАЦИТЕТ ОД 1,25 ЛИТРИ, НАДВОРЕШЕН ИНДИКАТОР ЗА НИВОТО НА ВОДА ФУНКЦИЈА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КАПЕЊЕТО

Слични производи