Техномаркет - SAMSUNG RS-68N8240S9/EF ЛАДИЛНИК

SAMSUNG RS-68N8240S9/EF ЛАДИЛНИК

-25%

Производител: SAMSUNG
Шифра: 5012845
Достапност: залиха
Редовна Цена:
94,999 ден.

SMART цена:
71,297 ден.

КОМБИНИРАН SIDE BY SIDE ФРИЖИДЕР ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ 617Л КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 407Л КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 210Л TOTAL NO FROST MULTI FLOW ТЕХНОЛОГИЈА (СТРУЕЊЕ НА ЛАДЕН ВОЗДУХ ОД ПОВЕЌЕ ИЗВОРИ) TWIN COOLING PLUS ЗАСЕБЕН СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ НА ЛАДИЛНИКОТ И ЗАМРЗНУВАЧОТ ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР КОМПРЕСОР LED ДИСПЛЕЈ НА ВРАТАТА АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА НА ВРАТАТА МИНИБАР НА ВРАТАТА ЗОНА НА ЛАДЕЊЕ - COOLSELECT ZONA СТУДЕН ОДДЕЛ ЗА СВЕЖ ЗЕЛЕНЧУК - CHILL COMPARTMENT 4 ПОЛИЦИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО 2 ФИОКИ ЗА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ 5 ПРЕГРАДИ ВО ВРАТАТА ПОЛИЦА ЗА ЈАЈЦА ПОЛИЦА ЗА ВИНО ПОЛИЦА ЗА ГАЛОН ЛЕДОМАТ 3 ПОЛИЦИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ 3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ 2 ПРЕГРАДИ ВО ВРАТАТА LED ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ ГАС ЗА РАЗЛАДУВАЊЕ R-600A БОЈА ИНОКС ДИМЕНЗИИ 1.789 X 912 X 716MM

Слични производи