Техномаркет - ELECTROLUX EEC-67300L ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ

ELECTROLUX EEC-67300L ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ

-15%

Производител: ELECTROLUX
Шифра: 5013333
Достапност: залиха
Редовна Цена:
64,999 ден.

SMART цена:
54,997 ден.

ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ КАПАЦИТЕТ: 13 КОМПЛЕТИ ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2010/30 / EC): A +++ XXL REALLIFE МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ СО ДОПОЛНИТЕЛЕН КАПАЦИТЕТ ОД 10 L БРОЈ НА ПРОГРАМИ: 8 БРОЈ НА ТЕМПЕРАТУРИ: 4 ФУНКЦИЈА ЗА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ КОНТРОЛА НА ДОПИР SENSOR CONTROL: САМАТА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ ОДРЕДУВА КОЛКУ ВОДА И ЕНЕРГИЈА Е ПОТРЕБНО ЗА МИЕЊЕ, ВО ЗАВИСНОСТ ОД КОЛИЧИНАТА НА САДОВИ. ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК 1-24 Ч WATERSTOP СИСТЕМ ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ САТЕЛИТСКИ МЛАЗНИЦИ СО ДВОЈНА РОТАЦИЈА FLEXISPRAY ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА НА ГОРНАТА КОРПА ДУРИ И КОГА СЕ ПОЛНИ COMFORTLIFT®: ПРВА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ ВО СВЕТОТ ВО КОЈА ДОЛНАТА КОРПА НЕЖНО СЕ ПРЕМЕСТУВА И СЕ КРЕВА НАГОРЕ ДО СООДВЕТНАТА РАБОТНА ПОВРШИНА НИВО НА БУЧАВА 43 - 46 DB (A) ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ AIRDRY ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д: 818 X 596 X 550 ММ ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА (2010/30 / EC): 234 KWH ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА (2010/30 / EC): 3080 Л ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д: 818 X 596 X 550 ММ

Слични производи