Техномаркет - PHILIPS HD-9016/30 АПАРАТ ЗА ЛЕБ

PHILIPS HD-9016/30 АПАРАТ ЗА ЛЕБ


Производител: PHILIPS
Шифра: 5665743
Достапност: залиха
Цена:
8,299 ден.

SMART цена:
7,054 ден.

АПАРАТ ЗА ЛЕБ БРОЈ НА ПРОГРАМИ 12 ГОЛЕМИНА НА ЛЕБ : 750 Г, 1 КГ МОЖНОСТ ЗА ПОДГОТВУВАЊЕ НА ЈОГУРТ САД ЗА ПЕЧЕЊЕ ДО 1 КГ МАТЕРИЈАЛ НА САДОТ ЗА ПЕЧЕЊЕ АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА ЧАША ЗА МЕРЕЊЕ ЛАЖИЦА ЗА МЕРЕЊЕ САД ЗА ЈОГУРТ СО КАПАК МАТЕРИЈАЛ НА КУЌИШТЕТО ПП ПЛАСТИКА МЕШАЛКИ- АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА БОЈА БЕЛА СИГНАЛ ЗА ДОДАВАЊЕ НА СОСТОЈКИ 3 НИВОА НА ВРТЕЖИ ОДЛОЖЕН СТАРТ ДО 13 ЧАСА СТУДЕНА НАДВОРЕШНОСТ ПРОГРАМА ЗА ТЕСТО ПРОГРАМА ЗА ПЕЧЕЊЕ БРЗА ПРОГРАМА ТАЈМЕР LCD ЕКРАН НЕЛИЗГАЧКИ НОГАРКИ РАБОТА СО ЕДНО КОПЧЕ КНИШКА СО РЕЦЕПТИ

Слични производи