Техномаркет - PANASONIC KX-FP373FX

PANASONIC KX-FP373FX


Производител: PANASONIC
Шифра: 735659
Достапност:
Редовна Цена:
6,999 ден.

-ФАКС -ЗАПИС НА А4 ФОРМАТ -МЕМОРИЈА НА ИМЕНИК 110 БРОЈА -ДИГИТАЛНА СЕКРЕТАРКА -ПРЕВЗИМАЊЕ НА ФАКС ОД ДРУГА ЛОКАЦИЈА -КОРИСТИ ФИЛМ KX-FA57E

Слични производи