Техномаркет - SYMCODE/ALACRITY MJ-4209 BARCODE W/STAND

SYMCODE/ALACRITY MJ-4209 BARCODE W/STAND


Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 735890
Достапност:
Редовна Цена:
1,799 ден.

РАЧЕН БАРКОД СКЕНЕР СТЕНД УСБ ПРИКЛУЧОК ЛАСЕР, 10000 ЧАСА ЖИВОТЕН ВЕК ПЛАСТИЧЕН СТЕНД ЗА ФИКСИРАЊЕ НА СКЕНЕРОТ

Слични производи