Техномаркет - SSD/HDD CADDY-ODD SL+EXT.RCK 12.7MM NOT.

SSD/HDD CADDY-ODD SL+EXT.RCK 12.7MM NOT.


Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 736065
Достапност:
Редовна Цена:
1,100 ден.

НОСАЧ ЗА ХАРД ДИСК (ПОЗИЦИЈА ОПТИЧКИ УРЕД CD/DVD) СО КУТИЈА ЗА ЕКСТЕРЕН ОПТИЧКИ УРЕД ДО 12.7ММ ВИСИНА ЗА ЛАПТОП АЛУМИНИУМСКА КУТИЈА СО SATA НА УСБ ИНТЕРФЕЈС НОСАЧ (CADDY) ЗА 2.5ММ ХАРД ДИСК

Слични производи