Техномаркет - SSD/HDD CADDY-ODD SL+EXT.RCK 9.5MM NOT.

SSD/HDD CADDY-ODD SL+EXT.RCK 9.5MM NOT.


Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 736066
Достапност: залиха
Редовна Цена:
859 ден.

НОСАЧ ЗА ХАРД ДИСК (ПОЗИЦИЈА ОПТИЧКИ УРЕД CD/DVD) СО КУТИЈА ЗА ЕКСТЕРЕН ОПТИЧКИ УРЕД ДО 9.5ММ ВИСИНА ЗА ЛАПТОП АЛУМИНИУМСКА КУТИЈА СО SATA НА УСБ ИНТЕРФЕЈС НОСАЧ (CADDY) ЗА 2.5ММ ХАРД ДИСК

Слични производи