Техномаркет - PANASONIC EH2351A503 ЧЕШЕЛ ЗА ТРЕПКИ

PANASONIC EH2351A503 ЧЕШЕЛ ЗА ТРЕПКИ


Производител: PANASONIC
Шифра: 736348
Достапност:
Редовна Цена:
699 ден.

КОМБИНАЦИЈА НА ТОПЛИНА И ЧЕШЕЛ. НОВ КРУЖЕН ЧЕШЕЛ ЗА ОДВОЈУВАЊЕ НА ТРЕПКИ. РАБОТА НА БАТЕРИЈА . ГО СПРЕЧУВА СЛЕПУВАЊЕТО НА ТРЕПКИТЕ ПРЕДИЗВИКАНО ОД МАСКАРА.

Слични производи