Техномаркет - BRAUN 170-1 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ

BRAUN 170-1 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ


Производител: BRAUN
Шифра: 736356
Достапност:
Редовна Цена:
3,199 ден.

МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ ЕЛЕКТРИЧНА, СО КАБЕЛ МИЕЊЕ ПОД ВОДА ТРИМЕР ЗА ОБЛИКУВАЊЕ

Слични производи