Техномаркет - ELECTROLUX EIW-60000W ВГР. ЛАДИЛНИК

ELECTROLUX EIW-60000W ВГР. ЛАДИЛНИК


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 736483
Достапност: залиха
Редовна Цена:
69,999 ден.

ВГРАДЛИВ ЛЕДОМАТ ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ УПРАВУВАЊЕ СО ДОПИР МОЖНОСТ ЗА ГАЗИРАНА ВОДА МОЖНОСТ ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА ГАЗИРАНОСТ НА ВОДАТА КАПАЦИТЕТ НА ЛЕДОМАТОТ 4 КГ ЗАЛИХА НА 30 КОЦКИ МРАЗ ПРОМЕНА НА ФИЛТЕР ПОСЛЕ 2400 Л ВОДА

Слични производи