Техномаркет - BOSCH MFQ-3030S МИКСЕР

BOSCH MFQ-3030S МИКСЕР


Производител: BOSCH
Шифра: 736660
Достапност: залиха
Цена:
1,899 ден.

МИКСЕР МОЌНОСТ 350 W MATАЛКИ ЗА МЕШАЊЕ МАТАЛКИ ЗА МЕСЕЊЕ 4 БРЗИНИ ДОДАТНО ТУРБО КОПЧЕ

Слични производи