Техномаркет - PANASONIC KX-TG1311FXH

PANASONIC KX-TG1311FXH


Производител: PANASONIC
Шифра: 736709
Достапност:
Цена:
899 ден.

-CALLER ID- MЕМОРИЈА 50 ПОВИЦИ -ТЕЛЕФОНСКА МЕМОРИЈА ЗА 50 БРОЕВИ ПОВТОРНО РЕИЗБИРАЊЕ(ДО 10 БРОЕВИ) 20 МЕЛОДИИ АЛАРМ / ЧАСОВНИК АВТОМАТИЧКО ИЗБИРАЊЕ ( ДО 9 БРОЕВИ )

Слични производи