Техномаркет - GORENJE ECT-680 ORA W ПЛОТНА

GORENJE ECT-680 ORA W ПЛОТНА


Производител: GORENJE
Шифра: 736750
Достапност:
Редовна Цена:
26,990 ден.

SMART цена:
22,911 ден.

СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ ДВЕ РАШИРЕНИ ЗОНИ СЕНЗОРСКИ КОМАНДИ ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА ТАЈМЕР ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА-ЗАКЛУЧУВАЊЕ

Слични производи