Техномаркет - NITEK KANA AQUA SELECT-SHARK MULTIMAX БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ

NITEK KANA AQUA SELECT-SHARK MULTIMAX БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ


Производител: NITEK EOOD
Шифра: 736950
Достапност:
Редовна Цена:
499 ден.

-БОКАЛ ЗА ВОДА СО ФИЛТЕР -КАПАЦИТЕТ 2.5Л

Слични производи